saknar dig faktiskt ''/.....

vad ska jag göra? allt verkar skita sig totalt men aja hoppas att du inte sticker nu iaf! jag sa som dt var och nu hoppas jag att du fattade och inte tog det fel. Jag vet att jag e konstig men vad ska jag göra åt saken. Stick inte ifrån mig nu. behöver dig, du får mig faktiskt att må bra! puss ;*
du vet vem du är!



ängla

hejhej, har inte bloggat på länge jag vet, har blivit så tråkigt, så har jag utegångsfördub så¨har liksom inget att berätta om. Lollo kommer i alla fall i morgon, ska typ shoppa med henne då i alla fall vad vi hade tänkt. hahah som tur är det också den 20 i dag så.... haha men i alla fall i dag så var jag med Bella lite haha vi typ målade en sk8 bord med såna där färger vet inte vad det heter men hoppas ni fattar:P hahaha sen var hon tvungen att dra hem. haha annars har jag bara latat mig och tittat på tv hela dagen, finns inte så mycket annat att göra, ska i galla fall börja blogga igen XD eller inte







haha kanske inte snyggaste bilden men i alla fall(A)



L - ingen ork längre.. lalalalala

heyyheyyheyy asså jag har varken ork elr lust att blogga.. d e sjukaste trist egentligen... hittade massa bilder på vårat hus. hmm ökennamn palestinahuset? aja ni ska få se iaf.
pussis ;*




 

bildkvaliteeeen blir sämst när dom läggs ut på bloggen men skitsamma....

SKIT ängla XD

hejhej. omg tråkigaste veckan, har typ inte bloggat på länge pgr av att jag har inte haft något att blogga om hahaha har fan inte bilder heller men i alla fals ska fixis det enare i dag:P kanske hahaha om jag orkar liksom som alltidXD höhöhöhö ajja i dag bli det väl att vara med Bellis, Tove är typ utomlands vet i fan vart men kommer i alla fall sakna skiten ur ungen! sen har det väl inte hänt så mycket mer efter som jag FORTFARANDE har mitt fucking ute gångs förbud.
 ajaja pusshej!!////änglischXD

Lovisa-

heey. har inte bloggat på as länge. sry.. verkligen inte meningen. seriöst!
hmm jadu för på valborg var jag med fanny olivia pontus och massa sen så stack jag och olivia på stan men rebecca dissa så vi va med marcus ludde fralle och jerry. har varit i sthlm oxå där jag hade tävling och sen träffade olivia jalle ängla elias och hans kompis. sen när jag kom hem så hängde jag med olivia marcus och jonas :) as bra valborgshelg! 
ni ska få lite bilder oxå :] heh idag har jag bara chillat galet med olivia btw.. se ya ;)
 

först valborg..
    

sthlm resan..
   

söndag+idag..
  

RSS 2.0